Terras zonwering

Bij Snoek sunshadow kunt u terecht voor alles op het gebied van buiten zonwering, screens, rolluiken, garage rolluiken, raamdecoratie en horren. We leveren alleen producten top kwaliteitsmerken.

Kies een productgroep in de navigatie.

Alvorens u een juiste buiten zonweringen zoekt is het handig om te kijken voor welke situatie u de zonwering gaat gebruiken. Een bezoekje aan onze showroom is natuurlijk de beste manier, maar op onze website hebben wij de produkten al voor u gesorteerd.

  • Uitvalschermen: Voor de ramen op begane grond of verdiepingen waar de zonwering niet in de weg hangt. Goed te gebruiken voor laaghangende zon.
  • Knikarmschermen: veelal te gebruiken voor het terras of voor ruimtes waar een vrije doorloop gewenst is.
  • Markiezen: Zonwering welke zeer geschikt is tegen zijwaartse zon en laaghangende zon. Uw prachtige woning of landhuis verdient een zonwering die het past.
  • Serre zonwering: Voor iedereen met een serre eigenlijk onmisbaar om de temperatuur goed in bedwang te houden. Ook leverbaar met extensie ( dus langer dan de serre is)
  • Screens: ook wel vlakhangende zonwering genoemd. Screens is een zonwering welke steeds meer wordt toegepast vanwege zijn veelzijdigheid. Zonlicht en warmte worden voor 85% gefilterd, terwijl uw zicht naar buiten behouden blijft.