Volgende koopzondag

2Oktober

Rolluiken

PROFITEER VAN ONZE SUPER SCHERPE AANBIEDING.

Wakker worden wanneer u dat zelf wilt en niet omdat het licht door de gordijnen naar binnen komt of omdat de kinderen daar wakker door worden... lekker uitslapen dus!

Minder stookkosten betalen? Een behaaglijk lekker huis in de winter en een lekkere koele woning in een bloedhete zomer... Niet bang zijn dat de inbrekers binnen no time uw woning leeg kunnen halen...

Kan dat allemaal met één produkt? Jawel, dat kan!

Met Aluminium Rolluiken

Rolluiken zijn opgebouwd uit een hoeveelheid dubbelwandig aluminium lamellen die zijn volgeschuimd met purschuim.
De lamellen zijn oprolbaar en worden met een afgeschuinde of halfronde kast omsloten. Wanneer het luik wordt neergelaten zorgen de zijgeleiders ervoor dat er geen licht langs de lamellen naar binnen komt.
In het totale aanbod van rolluiken heeft Snoek-Sunshadow de beste ervaringen geboekt met de merken: Heroal en Alutech

ALUTECH ROLLUIKEN

ALUTECH rolluiken onderscheiden zich door een dikkere laklaag dan de rolluiken van andere merken. De kwaliteit is hierdoor op een aantal punten aanmerkelijk beter dan die van andere merken. Dit uit zich met name in:

 • een duidelijk betere slijtvastheid
 • betere bescherming tegen corrosie
 • Het best bestand tegen UV straling
 • Een strakker uiterlijk bij een gesloten rolluik

Daarnaast hebben ALUTECH rolluiken dezelfde voordelen die andere merken ook bieden namelijk:

 • Warmte isolatie
 • Kou isolatie
 • Stookkostenbesparend
 • Privacy
 • Totale verduistering
 • Lichtregeling
 • Zonwering
 • Inbraak vertraging

Bediening

Standaard worden rolluiken binnen bediend met een bandopwinder. Er kan echter ook gekozen worden voor elektrische bediening. Een motor van het Duitse topmerk Somfy wordt dan slim in de oprolbuis weggewerkt. Binnen ziet u daar niks van. Er gaat netjes een elektrisch snoer, dat met een kabelgootje wordt afgedekt langs uw raam naar beneden Een schakelaar aan het eind is de uiterst makkelijke bediening.

Garantie - Service - Montage

Op alle rolluiken die Snoek monteert is een garantie van 5 jaar van toepassing.

Ons bedrijf beschikt over een eigen montagedienst, die door jarenlange ervaring en nauw contact met de fabrikant zeer bedreven zijn om de door u aangeschafte rolluiken met de uiterste zorg en precisie te monteren.

Als een van de weinige bedrijven bevestigen wij compriband tussen het luik en een gemetselde muur. Dit sluit het binnenkomen van licht uit.

Wij zijn een regionaal werkend bedrijf. Onze regio beperkt zich tot Waterland in Noord-Holland (zo’n beetje van Hoorn tot Amsterdam). Wanneer de levering echter qua omvang heel interessant is zijn hier uiteraard uitzonderingen mogelijk. Voor één of twee rolluiken echter, die wij bijvoorbeeld moeten plaatsen buiten onze regio drukken de voorrij-en montage kosten te zwaar. Indien u meer dan 15 km verwijderd bent van Volendam is het dus niet interessant om bij ons een offerte te vragen voor het leveren en monteren van één of twee rolluiken. (Tenminste, niet als het u alleen maar om de prijs gaat.) Wel als het hier om een bestelling gaat, gecombineerd met bijvoorbeeld een zonnescherm of screen. Niettemin beperken wij ons dan nog tot een beperkt gebied;

Bezorgen is uiteraard mogelijk; er worden dan bezorgkosten in rekening gebracht. Komt u vrijblijvend langs voor meer info of voor een offerte?

U kunt ook middels het contactformulier een offerte per email aanvragen.