Rolgordijnen

Rolgordijnen voor elk interieur

We leveren al meer dan 40 jaar raamdecoratie op maat en naar de wensen van onze klanten. Onze uitgebreide collectie bestaat uit mooie stoffen en ruim 400 kleuren. Zo vind je altijd de kleur die perfect binnen je interieur past!

Verduisterend of lichtdoorlatend

De collectie rolgordijnen biedt zowel verduisterende stoffen als lichtdoorlatende stoffen. Kies een verduisterende stof in de slaapkamer voor een goede nachtrust of ga voor een lichtdoorlatende stof in de woonkamer, voor een sfeervolle lichtinval en voldoende privacy.

Je eigen stijl

Geef je interieur een persoonlijke finishing touch en maak je rolgordijn compleet met onze verschillende mogelijkheden in afwerking. Kies bijvoorbeeld voor een bijpassend of contrasterend stiksel of maak je rolgordijn compleet met een houten onderlat. Stoere ringen in de onderafwerking van je rolgordijn zorgen voor een speels accent.

Screenstof: ideaal voor grote ramen

In onze uitgebreide collectie vind je ook extra grote rolgordijnen. Deze rolgordijnen zijn voorzien van de speciale stof ‘screenstof’. Wat deze stof uniek maakt is de grote afmeting, namelijk tot wel 4 meter breed en maar liefst 6 meter hoog! Uitermate geschikt voor grote raampartijen. Daarnaast biedt de stof vele voordelen:

• Filtert het licht.
• Weert zonlicht en
• Hangt altijd
• Eenvoudig te reinigen, en daarom zeer geschikt voor in de keuken.

De rolgordijnen met screenstof zijn verkrijgbaar in de tinten wit, beige, grijs en zwart en in verschillende transparanties