Houten Jaloezieën

Exclusief en trendy

Creëer een unieke sfeer in huis met op maat gemaakte houten jaloezieën van bece®. Het natuurlijke materiaal geeft je interieur een exclusieve en trendy uitstraling en past bij iedere woonstijl.

Snoek Mooier wonen heeft verschillende aanbiedingen in Houten Jaloezieën. Kom vrijblijvend langs voor een super scherpe offerte. Nu 50 % korting op onze eigen collectie houten jaloezieën.

Handige functionaliteiten

Speel met de lichtinval in huis door de lamellen zachtjes te kantelen. Woon je aan een drukke straat waar veel mensen langslopen of heeft je woning grote raampartijen? Dan heeft het kantelen van de lamellen als bijkomend voordeel dat je ook eenvoudig je privacy bepaalt.

Keuze uit diverse lamellen

De lamellen van houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in:
• 35 mm, voor een subtiele uitstraling.
• 50 mm, passend in ieder interieur.
• 63.5 mm of 70 mm, voor een robuuster effect.

Je kunt kiezen uit verschillende soorten hout, of uit geverfde lamellen in diverse kleuren.

Persoonlijke twist
Maak je houten jaloezie extra persoonlijk met een contrasterend of bijpassend ladderband. Door bijvoorbeeld witte houten jaloezieën te combineren met ladderband in een donkere kleur, valt je raamdecoratie nog meer op!

Ladderband heeft als bijkomend voordeel dat het de lamelgaatjes uit het zicht laat verdwijnen.

Bediening
Houten jaloezieën worden standaard uitgevoerd met een optrekkoord en een tuimelkoord. Dankzij innovatieve technieken gaat het kantelen van lamellen gemakkelijk. De bediening zit naar keuze links, rechts of kruislings. Voor extra bedieningsgemak of jaloezieën op moeilijk bereikbare plaatsen, kun je ook kiezen voor elektrische bediening.Geen producten in deze categorie