Trap bekleding

Een mooie nieuwe trap, met comfortabel tapijt.

In de prijs van de trapbekleding zit heel veel verschil. Er zijn al tapijt varianten vanaf 28 euro per strekkende meter (denk aan de acties van Carpetright), dit is dus een van de goedkopere tapijtsoort (meestal polyproproleen tapijt van een niet slijtvaste kwaliteit). Wilt u echt goedkoop uw trap laten stofferen, dan kunt u overwegen om dit soort tapijt te nemen. De levensduur van dit soort trapbekleding is echter niet zo lang, meestal is binnen een jaar deze tapijtsoort platgelopen (versleten).Dus als tijdelijke oplossing is dit voldoende. De sterkere vloerbedekking: polyamide tapijt is wel wel duurder. De bekende merken zoals Parade Tapijt en Bonaparte Tapijt Desso en Ambiant tapijt werken alleen met deze hoogwaardige polyamide garens.De prijs van deze tapijtsoorten begint ongeveer bij 75 euro en kan oplopen tot 290 euro per strekkende meter.

De prijs is natuurlijk afhankelijk van de kwaliteit: hoe dichter het tapijt (poolmateriaal) bij elkaar is geweven, hoe sterker en duurder het wordt. Tapijt met hoge pool wordt dan natuurlijk ook duurder dan een lage pool tapijt.

Een standaard dichte trap bekleden met actie project tapijt : Nu vanaf 375 euro in verschillende kleuren leverbaar. Ook mogelijk in andere kwaliteiten tegen kleine meerprijs. ( afhankelijk van de meter prijs).