Volgende koopzondag

17November

Shutters

Met shutters maakt u een kamer indrukwekkend

  • Wat zijn shutters?

Shutters ofwel houten binnenluiken zijn een mooie en functionele vorm van raambekleding. Speel met het licht en creëer zo uw gewenste sfeer in huis. U kunt de luiken helemaal openen zodat het zonlicht naar binnen schijnt. Voor meer privacy laat u de luiken dicht. Wilt u privacy en toch daglicht? Dan verstelt u gedeeltelijk de lamellen.

Zowel in een klassiek interieur als in een modern interieur creëren shutters speelse accenten of een sfeervolle spanning. Daarnaast zijn ze ook nog eens gemakkelijk in het onderhoud. Een kwaliteitsproduct waar u jarenlang van kunt genieten...

  • Sfeermakers in elk interieur

Shutters zorgen voor uitstraling, sfeer, comfort en privacy in ieder interieur. Niet alleen in woonkamers zijn ze decoratief en functioneel, ook in slaapkamers, badkamers of keukens dragen ze bij aan meer woongenot. Ze vormen opvallende elementen in het totaalbeeld en zijn echte blikvangers.

Onze shutters worden altijd op maat gemaakt en zodoende kunt u de shutters op uw woonstijl afstemmen. De lamellen van shutters zijn verkrijgbaar in verschillende breedten en op en neer te bewegen met een bedieningslat aan de voorzijde van de shutter. Met smalle panelen, smalle lamellen en een bedieningslat, bereikt u een nostalgisch effect. Voor een modern interieur kiest u voor brede lamellen zonder de bedieningslat, dit noemen we de verborgen bedieningsoptie. Bij deze bedieningsoptie is het bedieningsmechanisme onzichtbaar weggewerkt in de zijstijl van de shutters.

Shutters zijn in een uitgebreide collectie van lak- en beitskleuren leverbaar. Maar de shutters kunnen desgewenst ook in vrijwel elke RAL- en NCS-kleur worden geleverd.

  • Shutters voor dakramen

Onze shutters kunnen dankzij een speciaal frame ook toegepast worden bij dakramen. Een sluiting in de shutters voorkomt dat de panelen uit zichzelf openklappen. De dakraamshutters zijn vervaardigd uit Premium Wood en leverbaar in alle kleuren uit onze collectie. Deze dakraamshutters zijn verkrijgbaar in een aantal veelvoorkomende maten van bekende dakraammerken.

  • Op maat gemaakt

Shutters zijn een kwaliteitsproduct en worden daarom altijd op maat gemaakt en professioneel gemonteerd. Tevens worden shutters altijd bij u thuis nauwkeurig ingemeten. Voor de montage

zijn er verschillende mogelijkheden: op het kozijn (op de dag) of in het kozijn (in de dag). Afhankelijk van uw situatie en wens bepalen we (in overleg) welke montagevorm bij u het meest geschikt is.

Omdat shutters altijd op maat gemaakt worden, zijn ze zeer geschikt voor serres, erkers en ramen met speciale vormen en maten. Zelfs voor ronde, schuine of half ronde ramen maken wij perfect passende shutters, waarbij de speciale vorm van het raam zichtbaar blijft. Ook bij kantelkiep-ramen zijn er voor shutters speciale montage mogelijkheden.

Wanneer shutters bij hele brede of hoge raampartijen gemonteerd worden, zal er een railsysteem toegepast worden om de stabiliteit te verhogen. Hierdoor blijft een probleemloze werking gegarandeerd. Dit railsysteem is ook de perfecte oplossing om shutters als afscheiding tussen twee ruimtes of als deur in een kastenwand te gebruiken.

  • Houtsoorten

Onze shutters zijn in twee verschillende houtsoorten leverbaar: Premium wood en Economy wood. Ze worden perfect afgewerkt met een vocht- en UV-bestendige lak. Hierdoor kunnen ze ook probleemloos in de badkamer worden toegepast, mits er niet direct contact met water is.

  • Premium wood

Premium wood shutters zijn vervaardigd uit white teak. Dit is een stevige, maar lichte houtsoort met een subtiele nerfstructuur. Het hout heeft een mat-zilveren kleur wat een zijdeachtige uitstraling geeft. White teak is een exotische houtsoort, familie van de teak. Natuurlijk zijn de Premium wood shutters ook in een groot aantal kleuren verkrijgbaar. Premium wood shutters zijn uitstekend te vervaardigen in veel maten, vormen en uitvoeringen.

  • Economy wood

De Economy wood shutters worden gemaakt van samengeperste houtvezels die afkomstig zijn uit bossen die op een milieuvriendelijke wijze worden beheerd. Het productieproces van Economy wood is eenvoudiger, waardoor het prijsniveau bijzonder gunstig ligt. De mogelijkheden van Economy wood zijn iets beperkter vanwege het hogere soortelijk gewicht en het speciale productieproces. Economy wood shutters zijn verkrijgbaar in vijf populaire wittinten uit onze collectie. Ze kunnen vrijwel altijd bij rechte en schuine deuren en raampartijen worden toegepast. Dankzij de afwerking met de vochtbestendige lak zijn ze bijzonder geschikt voor in de badkamer.

Geen producten in deze categorie