Balkon screens

Voorraad

Balkon screens

Balkon screens met staaldraad of zip geleiders, zijn een ideale oplossing om de zon te weren op jouw balkon. Deze screens zijn voorzien van glasvezel screendoek en zijn daardoor zeer duurzaam en bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Ze worden op maat gemaakt, zodat ze perfect passen bij de afmetingen van jouw balkon.

Staaldraad en zip balkon screens zorgen ervoor dat de zon niet direct op het balkon schijnt, waardoor het er aangenaam koel blijft op het balkon, maar ook in uw woning. Bovendien bieden ze privacy en bescherming tegen de wind, terwijl je toch nog kunt genieten van het uitzicht. De screens zijn te bedienen met afstandbediening, of handmatig
Naast hun praktische voordelen hebben staaldraad balkon screens ook een esthetische functie. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor je ze perfect kunt afstemmen op de stijl van jouw balkon en huis.

Kortom, staaldraad balkon screens zijn een ideale oplossing om te genieten van een aangenaam balkon zonder last te hebben van de felle zon. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om de mogelijkheden te bespreken.