Alle soorten buitenzonwering..

Uitvalzonwering

Buiten zonwering

Bij Snoek sunshadow kunt u terecht voor alles op het gebied van buitenzonwering, screens,  rolluiken, garagerolluiken, raamdecoratie en horren. We leveren alleen producten top kwaliteitsmerken.

Kies een productgroep in de navigatie.

Alvorens u een juiste buitezonweringen zoekt is het handig om te kijken voor welke situati u de zonwering gaat gebruiken. Een bezoekje aan onze showroom is natuurlijk de beste manier, maar op onze website hebben wij de produkten al voor u gesorteerd.

  • Uitvalschermen: Voor de ramen op begane grond of verdiepingen waar de zonwering niet in de weg hangt. Goed te gebruiken voor laaghangende zon.

  • Knikarmschermen veelal te gebruiken voor het terras of voor ruimtes waar een vrije doorloop gewenst is.

  • Markiezen: Zonwering welke zeer geschikt is tegen zijwaartse zon en laaghangende zon.  Uw prachtige woning of landhuis verdient een zonwering die het past.

  • Serre zonwering: Voor iedereen met een serre eigenlijk onmisbaar om de temperatuur goed in bedwang te houden. Ook leverbaar met extensie ( dus langer dan de serre is)

  • Screens: ook wel vlakhangende zonwering genoemd. Screens is een zonwering welke steeds meer wordt toegepast vanwege zijn veelzijdigheid. Zonlicht en warmte worden voor 85% gefilterd, terwijl uw zicht naar buiten behouden blijft.

Producten

Openingstijden & koopzondagen

Maandag

10:00 uur - 12:00 uur  en 13:00 uur - 18:00 uur

Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag
09:00 uur - 18:00 uur

vanaf heden geen koopavond

Zaterdag
09:30 uur - 16:30 uur

*op koopzondag zijn wij altijd geopend van 12.00 tot 16.00 uur

KOOPZONDAGEN:

KOOPZONDAGEN:

21januari
18februari
04maart