Weinor Plaza viva pergola zonwering

Levertijd: 3 tot 5 weken
Materiaal: Hoogwaardig aluminium
Voorraad

4 Seizoenen genieten van uw terras.

Terrasgenot door unieke zonwering, bij vrijwel elk weertype: Pergola zonwering !

Met het textiele pergola-zonnescherm Plaza Viva maakt u nu nog vaker en onbezorgder gebruik van uw terras – vrijwel ongeacht het weer. Of u de Plaza Viva nu gebruikt voor beschaduwing op een zonnige dag, als extreem stabiele weer bescherming bij stevige wind of als slimme regenbescherming tijdens een warm zomers buitje, dankzij de Plaza Viva pergola zonwing van Weinor geniet u zonder onderbreking van de aangename atmosfeer op uw terras.

Product Highlights:

Optionele telescoopstaander voor regenafvoer

Optionele telescoopstaander voor regenafvoer

Om regenwater betrouwbaar van het doek van de Plaza Viva te laten lopen, dient zowel de zonwering op minimaal 4° gemonteerd te worden en de optionele telescoopstaander dient met een slinger verlaagd te worden.

Muurconsole met losse lagers

Muurconsole met losse lagers

Bij het verlagen van het zonnescherm met de optionele telescoopstaander wordt de volledige installatie ontlast door de losse lagers van de muurconsole.

Compensatiescharnier

Compensatiescharnier

Dankzij het compensatiescharnier aan de telescoopstaander kan de zonneschermconstructie bij het verlagen flexibel worden aangepast aan de veranderde hoek. Dit in combinatie met de teleschoopstaander voor gebruik bij een stevige regenbui.

Varianten OptiStretch en Stretch

Varianten OptiStretch en Stretch

Bij de variant OptiStretch is het doek aan vier kanten strak gespannen. Het voordeel: een bijzonder strak doek en geen lichtspleet aan de zijkanten. De basisversie Stretch is tweezijdig gespannen en heeft een lichtspleet tussen doek en zijprofiel. Bij beide varianten zorgt een sterk spansysteem voor een gelijkmatige doekstand.

Doek en techniek beschermd in de cassette

Doek en techniek beschermd in de cassette

De rondom gesloten en robuuste zonneschermcassette beschermt het doek en de technische uitrusting betrouwbaar tegen de weersomstandigheden.

Gepatenteerd loopwerksysteem en uiterst innovatief spansysteem

Gepatenteerd loopwerksysteem en uiterst innovatief spansysteem

Het spansysteem van de Plaza Viva zorgt voor een duurzaam strak doek. De nieuwe platte kabel is bijzonder stil en duurzaam, het beproefde weinor loopwerk overtuigt dankzij het geluidsarm in- en uitschuiven dat het materiaal ontziet.Levertijd:
3 tot 5 weken
Materiaal:
Hoogwaardig aluminium
Maximale breedte:
650 cm
Merk:
Weinor