Volgende koopzondag

19September

Wood & Washi

ONZE EXCLUSIEVE JAPANSE WASHI EN WOOD ROLGORDIJNEN BRENGEN HET MYSTIEKE OOSTEN IN UW HUIS.

De nieuwste trend op het gebied van raambekleding en exclusieve zonwering zijn ongetwijfeld de Japanse wood en washi rolgordijnen, paneelgordijnen en sinds kort nu ook 250 mm panels(ook genoemd banners). Laat u zich eens op de mystieke oosterse manier verrassen en verwen uzelf met deze bijzondere washi rolgordijnen voor uw ramen.

Laat uw woning anders zijn dan van de buren, Go East. De Washi rolgordijnen, Washi paneelgordijnen en 250 mm kantelbare panels, banners, geven uw woning een uiterst aangename en ontspannen sfeer door de mysterieuze lichtinval van Washi raambekleding. Transparant en toch diffuus ondoorzichtig, geaccentueerd met baleinen van mooie houtsoorten of strak modern afgewerkt met aluminium maken deze Washi raambekleding in elk interieur toepasbaar.

De keuze in baleinen is niet alleen in mooie houtsoorten (wood) en aluminium, maar u kunt ook kiezen uit baleinbreedtes van 10 mm, 25 mm en 35 mm in naturel en kleur. Wood en Washi in perfect harmonie als rolgordijn ook voor uw raam.

Geen producten in deze categorie