Volgende koopzondag

7Maart

Vlinder Jaloezieën

Jaloezie en plisségordijn in één

De op maat gemaakte lamellen van de vlinderjaloezie bestaan uit dubbel gevouwen banen stof met de vouw aan de interieurzijde met een breedte van 50 mm.

De lamellen van de vlinderjaloezie kunnen zich uitvouwen, waardoor de uiteinden van de lamellen elkaar raken. Zo oogt de vlinderjaloezie als een plisségordijn. Zijn ze niet uitgevouwen, dan oogt de vlinderjaloezie als een horizontale jaloezie.

Eenvoudige bediening
De vlinderjaloezieën van bécé zijn eenvoudig te bedienen. Met een optrekkoord of ketting trek je de vlinderjaloezie op of laat je hem neer. Met het tuimelkoord kantel je de lamellen open, halfopen of dicht. Zo bepaal je zelf de gewenste lichtinval en privacy.

Mooie stoffen
De bécé vlinderjaloezieën zijn verkrijgbaar in 28 mooie kleuren. Kies uit verschillende tinten wit, beige, grijs, bruin en zwart en vind de perfecte kleur voor jouw interieur.
Ga je voor een stoere, hippe uitstraling? Kies dan voor vlinderjaloezieën in een leerlook.

Maatwerk
Perfect passende raamdecoratie maakt je interieur helemaal af. Alle raamdecoratie van bécé wordt precies op maat gemaakt, met oog voor detail. Zo ook de vlinderjaloezieën. Wil je meer informatie over de vlinderjaloezieën van bécé? Kom dan langs in onze showroom.


Geen producten in deze categorie