Volgende koopzondag

17November

Meubelserie Brugge

Voorraad

Woon programma Brugge

Het woonprogramma Brugge bestaat uit een strakke serie Lamalux meubelen uitgevoerd in de kleur Mokka. De natuurlijke structuur door het houtmotief geven de meubelen een zeer warm uiterlijk. Door te kiezen voor het woonprogramma Brugge verandert u uw gehele woonkamer naar uw eigen smaak. De meubels gemaakt van lamulux materiaal staan bekend om de hoge mate van krasvastbaarheid en zijn onderhoudsvriendelijk.

Lamulux

Lamulux meubelen hebben de optiek en voelen overtuigend aan als massief eiken hout. Het is echter geen echt hout, maar wel voordeliger! Naast fraai en prijsvriendelijk heeft Lamulux een hoge waarde van kras-, slijt- en stootvastheid. Lamulux is makkelijk te reinigen met een vochtige doek.

Duidelijkheid door middel van structuur.

Door de strakke meubels in een moderne woonkamer te zetten,ziet het interieur er gestructureerd uit. Alle belangrijke elementen hebben in de moderne woonkamer hun eigen vaste plek. Ziet U Uw moderne eettafel al staan in bijvoorbeeld Uw strak afgewerkte keuken? Of ziet U Uzelf al zitten in Uw nieuwe strak afgewerkte bank met RVS poten? De strakke lijnen van een modern interieur brengen duidelijkheid en rust met zich mee.

* SHOWROOM OPRUIMING *

Wegens collectie wisseling mag dit hele mooie woonprogramma weg voor een heel mooi prijsje

Prijs van € 3397,-, nu voor de meeneemprijs van € 2379,-

De complete set bestaat uit::
Eetkamertafel
Salontafel met lade
Dressoir 2 deuren / 3 laden
Combikast 3 deuren
Tv meubel