De Alumnium rolluiken van Snoek Sunshadow Volendam

Niet alleen inbraak preventief, ook isolerend tegen koude en warmte

Februari Aktie. Meer rolluiken, meer korting.

kom vrijblijvend langs voor een super scherpe offerte

Rolluiken

PROFITEER VAN ONZE SUPER SCHERPE AANBIEDING.

Wakker worden wanneer u dat zelf wilt en niet omdat het licht door de gordijnen naar binnen komt of omdat de kinderen daar wakker door worden... lekker uitslapen dus!
Minder stookkosten betalen? Een behaaglijk lekker huis in de winter en een lekkere koele woning in een bloedhete zomer... Niet bang zijn dat de inbrekers binnen no time uw woning leeg kunnen halen...

Kan dat allemaal met één produkt? Jawel, dat kan!

Met Aluminium Rolluiken

Rolluiken zijn opgebouwd uit een hoeveelheid dubbelwandig aluminium lamellen die zijn volgeschuimd met purschuim.
De lamellen zijn oprolbaar en worden met een afgeschuinde
of halfronde kast omsloten. Wanneer het luik wordt neergelaten zorgen de zijgeleiders ervoor dat er geen licht langs de lamellen naar binnen komt.
In het totale aanbod van rolluiken heeft Snoek-Sunshadow de beste ervaringen geboekt met de merken: Heroal en Alutech

HEROAL ROLLUIKEN
Heroal rolluiken onderscheiden zich door een dikkere laklaag dan de rolluiken van andere merken. De kwaliteit is hierdoor op een aantal punten aanmerkelijk beter dan die van andere merken. Dit uit zich met name in:

 • een duidelijk betere slijtvastheid
 • betere bescherming tegen corrosie
 • Het best bestand tegen UV straling
 • Een strakker uiterlijk bij een gesloten rolluik

Daarnaast hebben Heroal rolluiken dezelfde voordelen die andere merken ook bieden namelijk:

 • Warmte isolatie
 • Kou isolatie
 • Stookkostenbesparend
 • Privacy
 • Totale verduistering
 • Lichtregeling
 • Zonwering
 • Inbraak vertraging

De standaardkleuren van de lamellen ziet u hier op de foto

Bediening

Standaard worden rolluiken binnen bediend met een bandopwinder. Er kan echter ook gekozen worden voor electrische bediening. Een motor van het duitse topmerk Somfy wordt dan slim in de oprolbuis weggewerkt. Binnen ziet u daar niks van. Er gaat netjes een electrisch snoer, dat met een kabelgootje wordt afgedekt langs uw raam naar beneden Een schakelaar aan het eind is de uiterst makkelijke bediening.

Garantie - Service - Montage

Op alle rolluiken die Snoek-Sunshadow monteert is een garantie van 5 jaar van toepassing.
Ons bedrijf beschikt over een eigen montagedienst, die door jarenlange ervaring en nauw contact met de fabrikant zeer bedreven zijn om de door u aangeschafte rolluiken met de uiterste zorg en precisie te monteren.

Als een van de weinige bedrijven bevestigen wij compriband tussen het luik en een gemetselde muur. Dit sluit het binnenkomen van licht uit.

Wij zijn een regionaal werkend bedrijf. Onze regio beperkt zich tot Waterland in Noorholland (zo’n beetje van Hoorn tot Amsterdam). Wanneer de levering echter qua omvang heel interessant is zijn hier uiteraard uitzonderingen mogelijk. Voor één of twee rolluiken echter, die wij bijvoorbeeld moeten plaatsen  buiten onze regio drukken de voorrij-en montage kosten te zwaar. Indien u meer dan 15 km verwijderd bent van Volendam is het dus niet interessant om bij ons een offerte te vragen voor het lereven en monteren van één of twee rolluiken.  (Tenminste, niet als het u alleen maar om de prijs gaat.) Wel als het hier om een  bestelling gaat, gecombineerd met bijvoorbeeld een zonnescherm of screen. Niettemin beperken wij ons dan nog tot een beperkt gebied;

wij monteren dan alleen in de provincies Noordholland en Utrecht. Er worden dan uiteraard wel reiskosten in rekening gebracht. U moet zich wel realiseren dat dat flink kan oplopen omdat vaak 2 of 3 monteurs komen, waarvoor alle 3 moet worden berekend.
Bezorgen is uiteraard mogelijk; er worden dan bezorgkosten in rekening gebracht. Komt u vrijblijvend langs voor meer info of voor een offerte?
U kunt ook middels het contactormulier een offerte per email aanvragen.

Producten

Openingstijden & koopzondagen

Maandag

10:00 uur - 12:00 uur  en 13:00 uur - 18:00 uur

Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag
09:00 uur - 18:00 uur

vanaf heden geen koopavond

Zaterdag
09:30 uur - 16:30 uur

*op koopzondag zijn wij altijd geopend van 12.00 tot 16.00 uur

KOOPZONDAGEN:

KOOPZONDAGEN:

21januari
18februari
04maart