Welkom op de website van Snoek Sunshadow

Uw leverancier voor alle soorten zonweringen en raamdecoratie 

Zonwering op hoog niveau!

Snoek-Sunshadow is dé afdeling zonwering in Volendam, van het overkoepelende bedrijf Snoek-Mooier Wonen. Al meer dan 40 jaar is zonwering een deel van ons leveringsprogramma. We mogen dan ook bogen op een gigantische ervaring. Snoek-Mooier Wonen is gespecialiseerd in alle soorten zonwering. Door de jaren heen hebben wij echter geleerd dat er één ding echt belangrijk is: Kwaliteit!

Kwaliteit zonwering in Volendam

Ons bedrijf bestaat inmiddels meer dan een halve eeuw. Het is een echt familiebedrijf. Geboren en getogen Volendammers, die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan; want kwaliteit overwint! Alle topmerken kunt u bij ons vinden, en daarnaast hebben we ook wat huismerken die in prijskwaliteitsverhouding niets onderdoen.

Kwaliteit - Service - Garantie

Informeert U vrijblijvend naar onze scherpe prijzen en bezoekt onze showroom in Volendam waar wij u zonder enige verplichting van advies kunnen dienen! Al onze zonweringprodukten worden door eigen vakmensen gemonteerd. Door onze jarenlange ervaring garanderen we een perfekte en probleemloze montage waardoor u jarenlang en zorgeloos van de bij ons aangeschafte produkten kunt genieten.

Hele jaar door aanbiedingen op zonwering

Bij Snoek-Sunshadow en Snoek-Mooier wonen is zonwering standaard het hele jaar in de aanbieding. Door de enorme omzet die ons bedrijf in dit programma heeft genieten wij, en dus ook onze klanten, van een hele scherpe prijs. Vraag dus vrijblijvend om een offerte.

Snoek zonweringen is leverancier van Brustor, Rainbow, Luxaflex, Verano, Erhardt, Sunpoint, Betalux, Heroal, Alutech. Voor raamdecoratie hebben we de bekende merken zoals Luxaflex, BeCe, Multisol en Verano zonweringen. Bekijk nu alle soorten buitenzonweringen en raamdecoratie.
 

Openingstijden & koopzondagen

Maandag

10:00 uur - 12:00 uur  en 13:00 uur - 18:00 uur

Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag
09:00 uur - 18:00 uur

vanaf heden geen koopavond

Zaterdag
09:30 uur - 16:30 uur

*op koopzondag zijn wij altijd geopend van 12.00 tot 16.00 uur

KOOPZONDAGEN:

KOOPZONDAGEN:

19november
07januari
14januari
21januari
18februari
19november
04maart

Contact


Snoek Mooier Wonen
Adres: Julianaweg 137c, 1131 DH Volendam
Telefoon: 0299 364 183
E-mail: info@snoek-mooierwonen.nl